News

  • 8 september 2018
Bloei!letters

Wat een b(l)oeiende start van het schooljaar!

De eerste week zit er alweer op. Wat was het leuk om onze vriendjes terug te zien! Er waren ook enkele nieuwe gezichtjes op de school, welkom! We maken er samen een b(l)oeiend schooljaar van. 
Naar het middelbaar
  • 29 juni 2018

Tot ziens, veel succes in het middelbaar!

Hoe kijken onze zesdes terug op de afgelopen schooljaren:
Deadride in de bossen
  • 24 mei 2018

De primula's verleggen hun grenzen!

Avontuurlijke schoolreis met overnachting op een echte camping! Met een bang hart vertrokken we onlangs naar de camping in Doornik. Je had het niet anders kunnen denken, of het regende!
Buiten leren
  • 16 april 2018

Grote dromen van GROTE HELDEN

We zijn een nieuw project gestart na de paasvakantie. We stelden dit voor met een reuzegrote kartonnen prent die we zelf hebben ontworpen. Hierin zaten al onze ideeën in verborgen. We dachten hierbij ook steeds bij na wat we met onze ideeën konden leren, doen en voelen.
Project Ridders en Jonkvrouwen
  • 1 juni 2018

Ridders en jonkvrouwen

Met de kleuters werkten we afgelopen project rond ridders en jonkvrouwen. Al snel kwamen de kleuters met prachtige boeken, waar mooie kastelen in stonden. Iedereen was gefascineerd door die grote gebouwen.
bloeifeest zenmoment
  • 27 mei 2018

Bloei!feest 2018

Wat een feest! Het schoolfeest was ook dit jaar een bloeiend succes! Bedankt voor de grote opkomst en enthousiaste deelname aan de workshops/standjes.
Afgewerkt bankje
  • 20 april 2018

Project primula's

Op vraag van de leerlingenraad werd er door de primula’s een bankje in elkaar gestoken. Na veel zwoegen is het bankje afgeraakt. Zagen, vijzen indraaien en uitdraaien, nadenken over het hoe en waarom bepaalde plankjes beter zo of zo zouden staan, het kwam allemaal aan bod.
kleiputten 1
  • 30 september 2017

Op zoek naar grondstoffen.

    Onze primula's werken rond het project 'grondstoffen'. Ze gingen op bezoek naar Dumoulin Bricks te Sint-Eloois-Winkel en ontdekten er de kleitputten. Ze konden het proces van klei tot baksteen van heel nabij meemaken. Wat een fijne, leerrijke uitstap!